“A bubbly personality:

“a person full of cheerfull high spirits”

“Een vrolijke, opgewekte persoonlijkheid”

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
 

Hoi! Ik ben Corinne en de enthousiaste loopbaancoach, HR adviseur en schrijver van het boek Kom tot bloei, jij, je werk en God

In mijn werk heb ik geleerd dat een van mijn krachten creativiteit is. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. En verander graag wat vast is gelopen. Deze sterke kanten helpen mij jou te helpen als jouw persoonlijke loopbaancoach. We sparren als vriendinnen...

 

Ik sta naast je ... in mijn boek en coaching.

 

Betekent dat ik alles weet over werk? Zeker niet! Mijn carrière is ook nog maar vijf jaar onderweg. En toch heb ik zelf al heel wat dingen mee mogen maken. Daar lees je ook over in mijn boek. Elk hoofdstuk begint met een verhaal uit mijn werkende leven. Of dat van vriendinnen, zussen of tantes. Want werken ... dat doe je niet alleen. 

Ik ben je grootste cheerleader ...

Ik help je door mijn expertise. Ik geniet ervan wanneer anderen groeien. En dat doe ik dan ook het liefst in een loopbaancoachtraject. Door vragen stellen en goed luisteren geef ik jou ruimte voor jouw ontdekkingstocht naar een loopbaan die beter bij je past. 

Jouw ontwikkeling is de prioriteit

In onze afspraken geef jij je werk en ontwikkeling prioriteit. En daar gaat het mij om, jouw ontwikkeling! Je talenten ontdekken en telkens kleine of grote stappen zetten op weg naar een succesvolle carrière. God staat al aan jouw zijde. In elk seizoen van je loopbaan.  

Het lijkt mij fantastisch om je te ontmoeten. En samen dit avontuur, zoeken naar werk dat bij jou, geweldige vrouw, past aan te gaan!

Are you ready? Ik hoor graag van je.


 

 

Veel liefs, Corinne