Loopbaancoaching

Hoe kan ik je helpen?

 
 
 

Leuk werk hebben lijkt je geweldig, een baan waar je plezier in hebt en voldoening uit haalt. Maar soms lijken alle werkdagen hetzelfde, er is geen uitdaging meer of je bent telkens te druk. Je kunt in je carriere tegen van alles aanlopen. Tegen jezelf, de werkplek of je ontwikkeling.

Wat het ook is, één ding is zeker, wanneer jij in je eentje er mee door blijft lopen gaat je werkplezier achteruit. Kleine irritaties worden dagen waarop jij je naar je werk sleept ... En dat is jammer!

Het maakt dat je gefrustreerd raakt en onnodig (lang) alleen worstelt. Je voelt je werkplezier, zelfvertrouwen en energie weglekken - zonder dat er ook maar iets aan je situatie verandert. 

Waarom het soms (of vaak) niet lekker loopt op het werk

 • Je persoonlijke ontwikkeling staat stil of je mist kennis en vaardigheden;

 • Je mist focus of een goede leidinggevende en de begeleiding bij je ontwikkeling kan beter;

 • Je weet eigenlijk niet goed welke talenten je in huis hebt;

 • De manier waarop je solliciteert werkt niet zo goed.

Het is mijn missie dat jij tot bloei komt in je werk

 • Ik help je een carriere te creëren waar je trots op bent en met plezier en zelfvertrouwen aan werkt en over vertelt;

 • Ik help je een baan te vinden die past bij jou, bij je talenten en waarden;

 • Ik help je jezelf te zien als de weergaloze vrouw die je bent, en geef je inzicht in jouw toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt, zodat jij je zelf op een onderscheidende manier presenteert;

 • Ik help je heel praktisch met het bouwen van een sterk CV en linkedIN profiel, bij het schrijven solliciatiebrieven en voeren van de gesprekken, en nog meer, net zo lang tot jij succesvol bent.

Ik help jou je overtuigingen te veranderen, uitdagingen aan te gaan en samen met God op weg te gaan.​

About me

 

Hoi! Ik ben Corinne en nodig je uit aan mijn tafel.

In mijn werk heb ik geleerd dat een van mijn krachten creativiteit is. Ik zie kansen en mogelijkheden. En help je door mijn expertise. Ik geniet ervan wanneer anderen groeien. Door vragen stellen en goed luisteren geef ik jou ruimte voor jouw ontdekkingstocht naar een loopbaan die beter bij je past.

In onze afspraken geef jij je werk en ontwikkeling prioriteit. En daar gaat het mij om, jouw ontwikkeling! Je talenten ontdekken en telkens kleine of grote stappen zetten op weg naar een succesvolle carrière. God staat al aan jouw zijde. In elk seizoen van je loopbaan.  

Het lijkt mij fantastisch om je te ontmoeten. En samen dit avontuur, zoeken naar werk dat bij jou, geweldige vrouw, past aan te gaan!

Are you ready? 

 
 

Missy, mijn kat

​Herken jij dit?

 • Je bent op zoek naar jouw unieke roeping of passie? 

 • Jij wilt (nieuw) werk dat van betekenis is? ​​

 • Solliciteren is lastig? 

 • Jij overweegt een opleiding te volgen? 

 • Je sleept jezelf elke dag naar werk?

Loopbaancoaching kan je helpen!​​​

Wat gaan we doen?

Een loopbaancoaching traject is een serie afspraken, waarin ik je help om antwoorden te vinden op jouw vragen. In een eerste afspraak luister ik goed naar waar jij tegen aan loopt. Dat vat ik samen en daarna doe ik een voorstel voor een aantal afspraken en opdrachten.

 

Vaak volgen we in een traject de stappen: 

 

1) Wie ben ik?

2) Wat kan ik?

3) Wat wil ik?

Op het eind van een loopbaancoach traject heb jij duidelijk zicht op stappen die je kan nemen. En voel je weer zelfverzekerd. Klaar om vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt te laten zien wat jij waard bent!

Bij alles wat we doen staat jouw ontwikkeling en werkplezier voorop!

 

Loopbaanseizoenen

Voor de loopbaancoachtrajecten werk ik aan de hand van loopbaanseizoenen. Afhankelijk van of jij in de lente, zomer, herfst of winter zit bepalen we samen de lengte van het traject. Meer informatie over loopbaan in seizoenen lees je in mijn boek of leg ik je uit in ons gesprek.  

Locatie  De coaching is op locatie. Ik werk vanuit Bennekom, dat ligt vlakbij Ede, Wageningen en Veenendaal. Maar ik kan ook bij jou thuis langskomen. 

Zullen we een afspraak maken?

Je kan een mail sturen naar corinne@bubblywork.nl of gelijk een traject boeken hieronder. Ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op. De eerste gratis afspraak duurt 30 minuten en is online, via videobellen. 

 

PS Goed te weten is dat loopbaancoaching vaak vergoed kan worden door je werkgever.