Loopbaancoaching

Hey jij daar ... met je ambities onder je arm

 
 
 

Is this you?

               "Nog nooit voelde een werkdag zo lang ... Verveeld staar ik na de lunch naar mijn laptop. De echt dringende acties die vandaag af moesten zijn klaar. En nu ligt de rest van de middag voor me. Met een lege agenda. Wat zal ik vanavond gaat eten... En weer dwaal ik af op mijn werk. Dit voelt niet goed."

 "Rennen, hollen en weer rennen ... Het is al 12 uur en ik heb mijn eerste kop koffie nog niet op. Mijn mailbox ontploft. En collega's vragen wanneer ik die taak af heb. .... Ik weet nu al dat als ik vanavond thuis kom ik echt heel ongezellig ga zijn. Misschien moet ik toch eens solliciteren bij dat bedrijf waar die vriend laatst over begon. Zou het daar beter zijn?"

"Uren had ik gestoken in de voorbereiding op dit gesprek met mijn leidinggevende. Maar ik ben teleurgesteld... Ik had zo graag dat andere project willen doen, maar een collega heeft het al gekregen. En die opleiding die ik overwoog, daar was ook al geen budget voor. Bah! Ik zit vast op de positie waar ik nu zit. Hoe kom ik hieruit?"

"Sollicitatie 385 ... en weer afgewezen. Ik ben er klaar mee! Ik solliciteer niet meer! Dan nog maar 10 jaar dit werk blijven doen. Zo slecht waren afgelopen jaren ook weer niet..."

"Mijn partner vind dat ik eens werk moeten maken van mijn ontwikkeling. Eigenlijk heb ik daar ook best zin in, leuk een nieuwe uitdaging! Maar ja, wat dan hé .... er zijn zoveel opleidingen en coaches. En ik heb al wel een en ander gedaan. Welke opleiding of cursus helpt mij bij mijn volgende stap? Ik pieker me suf."

Loopbaancoach Corinne

 

​Verveeld, compleet gestressd - tegen burnout aan, gefrustreerd, zoekend, piekeren, niet weten wat je volgende stap is, vastlopen met die *&%* van een leidinggevende, voor de 100e keer afgewezen ....

Ik heb alle versies aan mijn tafel gehad. 

 

Met mijn ruime ervaring als HR adviseur en de expertise die ik heb opgebouwd als loopbaancoach en schrijver van een praktische gids voor alles wat je kan tegenkomen in loopbaan weet ik 1 ding:

 

ER IS HOOP! Ook jouw werk situatie kan veranderen.

Een loopbaancoachtraject is wat voor jou als ...​

Je klaar bent om het avontuur aan te gaan en wilt ontdekken hoe je een carriere opbouwt die echt gaat matchen met wie jij bent! Als mens, met al je talenten en alles wat jij in huis hebt!

Het resultaat van een loopbaancoachtraject is dat we weg bewegen van de frustratie en een afslag nemen op weg naar een match. Een match tussen je opleidingen en het werk dat je doet. Een balans tussen werk en prive. En een carriere waarin je ruimte ervaart om te ontwikkelen en van toegevoegde waarde te zijn. 

Ik noem dat het op weg zijn naar DE ZOMER in je carrière.

Lente

 • Jij begint komende maand aan een nieuwe baan

 • Jij bent in de afgelopen 6 maanden aan een nieuwe baan begonnen

 • Jij start een eigen onderneming of gaat freelancen

 • Jij leert veel nieuwe competenties of ontdekt nieuwe talenten

 • Jij ziet overal mogelijkheden, geen taak of doel is te moeilijk

 • Jij wilt alles leren wat er te leren valt in jouw nieuwe baan

 • Jij hebt elke dag zin in je werk

Zomer

 • Jij behaalt de meeste doelen en ambities die jij voor jezelf stelt

 • Jij wilt werken, omdat jij er veel plezier uit haalt

 • Jij krijgt een bonus of jaarlijkse loonsverhoging voor het werk dat je doet

 • Jij maakt winst

 • Jij krijgt (veel) waardering voor je werk, van jouw baas en collega’s.

 • Jij hebt (vrijwel) elke dag zin in je werk

 • Jij haalt (veel) voldoening uit je werk

Herfst

 • Jij dagdroomt over nieuwe banen of bent zelfs al online op zoek naar ander werk

 • Jij werkt (voor jezelf) niet aan nieuwe doelen of projecten

 • Jij denkt dat je niet meer aan een nieuwe carriere kunt beginnen

 • Jouw huidige baan daagt je niet meer uit, zoals in de eerste maanden van je werk

 • Jij laat je overhalen door vrienden of familie om in deze baan te blijven hangen, omdat het werk een stabiel inkomen en veiligheid biedt

 • Jij krijgt geen promoties of loonsverhoging (periodiek) voor je werk

 • Jij bent (vaak) moe of komt (altijd) moe thuis van je werk

 • JIj voelt je (al langere tijd) verveeld op je werk

Winter

 • Jij hebt een crisis of conflict meegemaakt op je werk of zit daar middenin

 • Jij rouwt om het verlies van je baan of collega’s, of om een gebeurtenis in jouw priveleven

 • Jij bent (al langere tijd) werkloos

De loopbaanseizoenen

Uniek: Werk vanuit je loopbaanseizoenen!

In een loopbaancoachtraject neem ik meestal deze loopbaanseizoen als startpunt. Vanuit daar gaan we aan de slag. En bepaal ik ook de lengte van het traject, ik geef je een inschatting van het aantal afspraken. 

Maar loopbaancoaching blijft maatwerk ... het allerbelangrijkste is dat jij echt geholpen bent. 

Ontdekkingstocht

En daarin is elk loopbaancoachtraject weer anders. Het is een proces. 

 

Ik zie een loopbaancoachingstraject dan ook als een jouw ontdekkingstocht. Als loopbaancoach loop ik een eind met je mee. Dat doe ik door vragen stellen, goed te luisteren, te sparren en structuur aan te brengen in je tocht. Ik plaats hier en daar een richtingwijzer door de inbreng van mijn HR expertise. En geef je veel praktische tips along the way. Ik stel je op je gemak en creeër veiligheid en ruimte voor kwetsbaarheid. Enthousiasme, hoop, traan en twijfels, het hoort erbij. En wat ik je sowieso kan garanderen is een creatief proces! Ik ben een echte ideeëngenerator. Die kracht zet ik in.

In een traject zitten de stappen: ​wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.​ Op het eind van een loopbaancoach traject heb jij duidelijk zicht op stappen die je kan nemen. En voel je weer zelfverzekerd. Klaar om vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt te laten zien wat jij waard bent!​

 

Bij alles wat we doen staat jouw ontwikkeling en werkplezier voorop!

PS: Goed te weten is dat loopbaancoaching vaak vergoed kan worden door je werkgever.

BONUS: Je krijgt mijn boek Kom tot bloei GRATIS bij een loopbaancoachtraject!

​​​​​

Locatie  De coaching is op locatie. Ik werk vanuit Bennekom, dat ligt vlakbij Ede, Wageningen en Veenendaal. Maar ik kan ook bij jou thuis langskomen. 

3,2,1 klaar voor de start?

Heb je interesse in wat ik voor je kan betekenen? Wil je graag eerst je verhaal eens aan mij kwijt? Of een concreet voorstel van hoe een traject er uit kan zien? In een eerste afspraak luister ik goed naar waar jij tegen aan loopt. De eerste gratis afspraak duurt ongeveer 30 minuten en is online, via videobellen. Ons gesprek vat ik samen en daarna doe ik een voorstel voor een aantal afspraken en opdrachten.

​​Je kan een mail sturen naar corinne@bubblywork.nl of gelijk een traject boeken hieronder.

Ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op.